Jessica Simpson gör ny dokusåpa

Kultur och Nöje - Jag ser verkligen fram emot att få upptäcka hur skönhet uppfattas i olika kulturer och att få delta i alla galna saker folk gör för att känna sig vackra, säger Jessica Simpson enligt tidningen.
Publicerad 24 juni 2009 • Uppdaterad 29 november 2021
Jessica Simpson. Foto: Bill Waugh/AP/Scanpix
Jessica Simpson. Foto: Bill Waugh/AP/Scanpix

- Jag ser verkligen fram emot att få upptäcka hur skönhet uppfattas i olika kulturer och att få delta i alla galna saker folk gör för att känna sig vackra, säger Jessica Simpson enligt tidningen. Serien "The price of beauty" kommer att börja sändas nästa år.

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.