Villkorligt för knivhot mot störande granne

Hässleholm När grannen och hans två bröder gick upp för att prata med mannen slet 33-åringen fram en kniv.
Hässleholm • Publicerad 24 juni 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

När grannen och hans två bröder gick upp för att prata med mannen slet 33-åringen fram en kniv. – Han sa att "den första som tar steget in genom dörren sätter jag kniven i". Jag upplevde situationen som mycket hotfull och sprang ner till min lägenhet och ringde polisen, berättar grannen. Vid Hässleholms tingsrätt dömdes på onsdagen den 33-årige mannen till villkorlig dom för olaga hot. 33-åringen har hela tiden förnekat brott och hävdar att han handlade i nödvärn, eftersom han kände sig trängd och hotad av de tre bröderna. Händelsen utspelade sig i en hyresfastighet i Hässleholm den 28 mars i år.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.