Andreas Dahl aktuell för Hammarby

Hässleholm Enligt fotbollskanalen.
Hässleholm • Publicerad 25 juni 2009 • Uppdaterad 14 december 2021
är på väg till Hammarby enligt fotbollskanalen.se. Foto: Scanpix/Arkiv
är på väg till Hammarby enligt fotbollskanalen.se. Foto: Scanpix/Arkiv

Enligt fotbollskanalen.se är övergången, som uppges kosta 4,5 miljoner, från Nordsjälland nära. - Klubbarna ska vara överens och han kommer att presenteras inom kort, säger en källa till fotbollskanalen.se. - Jag har inga kommentarer. Det är uppgifter hela tiden. Han var ju klar för Göteborg för ett tag sedan, säger Andreas Dahls agent Per Jonsson till fotbollskanalen.se. Andreas Dahl kommer från Hässleholm och lämnade Sverige i unga år för spel i Coventry som ungdomsproffs. Efter en misslyckad tid i England blev det fem år i Helsingborgs IF innan flytten till Danmark.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.