Fem rektorer i grundskolorna

Nyheter Det är kontentan av den nya skolledningsorganisationen som införs stegvis med början i höst.
Publicerad 25 juni 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Det är kontentan av den nya skolledningsorganisationen som införs stegvis med början i höst. Skolorna indelas i tre grupper som får varsin rektor: Hasslarödsskolan med Klockarskogsskolan, Parkskolan med skolorna i Visseltofta och Killberg samt Örkenedskolan. Dessutom får Hasslarödsskolan och Parkskolan varsin biträdande rektor. Den biträdande rektorn på Parkskolan ska dock på halvtid sköta kommunövergripande frågor.

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.