May Mahlangu klarar det mesta

Sport –May har spelat i backlinjen i Sydafrika, så han är inte främmande för den positionen, berättar Bosse Nilsson.
Sport • Publicerad 25 juni 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

–May har spelat i backlinjen i Sydafrika, så han är inte främmande för den positionen, berättar Bosse Nilsson. Bosse har tidigare sagt att han ser May Mahlangu som en möjlig HIF-spelare på sikt. En åsikt han vidhåller efter inhoppet mot Landskrona. –Det är en bra och allround fotbollsspelare, lyder Bosses korta och koncisa omdöme om May Mahlangu.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.