Slovakisk landslagsback ersätter Jönsson

Sport \"Det känns riktigt bra att vi nu gjort klart kontraktet efter en längre tids diskussioner.
Sport • Publicerad 25 juni 2009 • Uppdaterad 14 december 2021
lämnar Färjestad för Rögle. Foto: Scanpix/Arkiv
lämnar Färjestad för Rögle. Foto: Scanpix/Arkiv

"Det känns riktigt bra att vi nu gjort klart kontraktet efter en längre tids diskussioner. Dominik är en ledartyp med mycket rutin. Han vet vad som krävs för att vinna. Spelmässigt är han skridskoskicklig med en bra skridskoåkning", säger sportchefen Roger Hansson i ett pressmeddelande.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.