Strukturfelet kvarstår

Opinion Svar till Ulrika Mebius (Norra Skåne 19/6).
Opinion • Publicerad 25 juni 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Svar till Ulrika Mebius (Norra Skåne 19/6). Tyvärr. Skånetrafikens svar var ett typiskt svar "taget från hyllan". Problemet är att det inte finns någon gemensam kommunikationscentral för alla trafikoperatörer som håller koll på alla länets bussar och tåg, vilket bland annat Kalmar Länstrafik har ett jättebra system för. Därför kunde inte driftledningen för DSBFirst ha någon koll på vem på Arriva som körde bussen till Markaryd. Och man hade inte tid/ville inte bemöda sig med att kontakta driftledningen för Arriva. Kritiken mot strukturfelet kvarstår. Omorganisation behövs! Lika vänligt och lika bestämt,

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.