Trygghetsboende på Ybbåsen

Nyheter Socialnämndens arbetsutskott har diskuterat hur vidare arbete ska bedrivas.
Publicerad 25 juni 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Socialnämndens arbetsutskott har diskuterat hur vidare arbete ska bedrivas. – Ett förslag till regelverk arbetas fram och skickas nu ut till pensionärsföreningar för synpunkter. I augusti/september tar vi upp frågan på nytt och så snart det går i höst ska det kunna öppna, säger socialnämndens ordförande Bengt Ingvarsson (S). I det regelverk som tas fram ingår bland annat saker som vem som får bo på trygghetsboende, vilken hyres-, respektive servicenivå som ska gälla samt vad som ska göras. I diskussionerna kring trygghetsboendet ingår dessutom Ybbes plats samt Hantverkaregatan där nyproducerade bostäder planeras.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.