Höstflabb på Borgen

Nyheter Det är Osbybördiga ståupparna Paul Tilly och Jörgen Sjöberg som dimper med gäster.
Publicerad 26 juni 2009 • Uppdaterad 13 december 2021
Karin Adelsköld kan tekniken. Foto: MIKE RÄSÄNEN
Karin Adelsköld kan tekniken. Foto: MIKE RÄSÄNEN

Det är Osbybördiga ståupparna Paul Tilly och Jörgen Sjöberg som dimper med gäster. Nedslagen på Borgen med några av landets mest kända standupartister har blivit en tradition. Den här gången är rubriken "Gapflabbet" och Jörgen och Paul plockar med sig följande underhållartrio: Karin Adelsköld - teknikexpert på TV 4 och humorskribent. På väg uppåt i ståuppkretsar. Christopher Linell –direktör för komikföretaget ROA med egen rätt att roa. Beskrivs som skrattsäker. Thomas Järvheden –programledare för Grillad och utpekad som en av Sveriges roligaste komiker. Sjunger också. Jörgens lillbror Jesper har fullt upp med musikalen om Buddy Holly i Stockholm och kan inte vara med den här gången. Själv har Jörgen haft en hektisk vårsäsong med bland annat sju framträdanden på Norra Brunn i Stockholm som räknas som den svenska ståuppkomikens huvudscen.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.