Väskryckning med lycklig utgång

Nyheter Det var tre gärningsmän som var med när väskan slets ur handen på Kvinnan.
Publicerad 27 juni 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Det var tre gärningsmän som var med när väskan slets ur handen på Kvinnan. Hon klarade sig dock helt utan skador. Dessutom återfanns väskan innan morgonen grytt – utan att något tagits ur den. Polisen har inte gripit någon misstänkt för väskryckningen men har ett signalement på den som slet väskan ur handen på kvinnan. Hon tror sig även kunna känna igen honom om hon skulle se honom igen.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.