Vittsjö föll på två kontringar

Sport Vittsjötränaren satt annars på bänken inledningsvis och myste i det varma solgasset på Tunavallen.
Sport • Publicerad 28 juni 2009 • Uppdaterad 29 november 2021

Vittsjötränaren satt annars på bänken inledningsvis och myste i det varma solgasset på Tunavallen. Spelet värmde lika mycket som solen. Hans lag inledde alldeles charmant och radade upp chanser den första kvarten. –Om jag i det läget av matchen hade kunnat satsa pengar på en Vittsjöseger, så hade jag gärna gått in med en slant, säger Grandén. Fast det var tur att han inte kunde göra något spel. Det hade varit förlorade pengar. Istället för ledning för Vittsjö, så stod det nämligen hastigt, och mindre lustigt, 2–0 till hemmalaget Eskilstuna United. –På den första kontringen har vi bara otur, på den andra gör vi det däremot mindre bra, säger Grandén. I den andra halvleken försökte Vittsjö att flytta upp positionerna på planen. Allt för att få till en reducering. Men istället kom det ytterligare ett baklängesmål. Först fem minuter före slutsignalen tröstmålade sedan Johanna Andersson, som var en av Vittsjös för dagen bästa spelare. Även nya amerikanska anfallaren Ahna Johnson gjorde en bra insats, dock utan att få någon målmässig utedlning. Faktum är att Eskilstuna ännu inte har förlorat någon match i år hemma på konstgräset. Tunavallen är för övrigt den enda plastplanen i damettan. –Vi gör tyvärr ingen bra andra halvlek Nu får vi se till att göra en bra bortamatch på lördag mot Linköping, innan sommaruppehållet, säger Robert Grandén.

Ola AxelssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.