Polisen varnar för man som hjälper damer med rollator

Hässleholm På söndagen blev en annan äldre kvinna med rollator bestulen på liknande sätt på Drottninggatan, när hon fick hjälp in i hissen av en \"trevlig och hjälpsam man\".
Hässleholm • Publicerad 29 juni 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

På söndagen blev en annan äldre kvinna med rollator bestulen på liknande sätt på Drottninggatan, när hon fick hjälp in i hissen av en "trevlig och hjälpsam man". – Eftersom tillvägagångssättet är likadant, och brottsplatserna ligger väldigt nära varandra, utesluter vi inte att det kan röra sig om en och samma gärningsman, säger kriminalkommissarie Agneta Nyström på polisen i Hässleholm. Åldringsrånet på Kungsgatan i onsdags i förra veckan inträffade någon gång mellan 11 och 11.15. Tidpunkten för söndagens stöld på Drottninggatan var 12.30. – Vi tar tacksamt emot tips som kan leda fram till att de här åldringsbrotten klaras upp, säger Agneta Nyström.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.