Kritik mot majoritetspolitik

Nyheter \" Vi anser även att en kommun i kris måste våga satsa på långsiktig utveckling med tydliga mål för verksamheten.
Publicerad 30 juni 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

" Vi anser även att en kommun i kris måste våga satsa på långsiktig utveckling med tydliga mål för verksamheten. Vi vill satsa mer på de små barnen för att förebygga ohälsa senare i livet. Som konkreta exempel kan nämnas, familjens hus, femdagars skolvecka med pedagogisk kvalitet och olika pedagogiska profileringar samt bättre tillgång till kuratorer." Oppositionspartierna valde att inte ställa sig bakom de besparingsförslag inom bun:s verksamhetsområde på drygt 1,4 miljoner kronor som beslutades den 10 juni.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.