MC-förare nekar till hastighetsöverträdelse

Nyheter När en polisen uppmätte hans hastighet till 74 kilometer i timmen på en sträcka med 50 kilometer i timmen som hastighetsgräns nekar han till brott.
Publicerad 30 juni 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

När en polisen uppmätte hans hastighet till 74 kilometer i timmen på en sträcka med 50 kilometer i timmen som hastighetsgräns nekar han till brott. Han menar att med tanke på omständigheterna vid mättillfället kan det starkt ifrågasättas om det var det omkörda eller det omkörande fordonet som mättes. Nu åtalas 48-åringen för hastighetsöverträdelse vid Kristianstad tingsrätt.

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.