Halal på Coop i Osby

Opinion Det är oestetiskt och det visar ett dåligt omdöme.
Opinion • Publicerad 1 juli 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Det är oestetiskt och det visar ett dåligt omdöme. Om ni är tvingade att ha det i ert sortiment så låt oss i alla fall att slippa se det vid ingången! För oss som vill att slakten sker enligt svensk lagstiftning är detta stötande! Är det inte dubbelmoral när ni samtidigt marknadsför ekologiska köttprodukter, Änglamark, Rättvisemärkt och så vidare? Önskar svar i tidningen eftersom det är många som har betänkligheter om detta.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.