Brand i gasolvärmare invid villa

Hässleholm Det var vid halv nio-tiden på lördagskvällen som räddningstjänst och polis kallades till villan på Kämpevägen.
Hässleholm • Publicerad 1 augusti 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Det var vid halv nio-tiden på lördagskvällen som räddningstjänst och polis kallades till villan på Kämpevägen. En slang till tuben i en gasolvärmare hade brunnit av och explosionsrisken var överhängande. De boende lyckades dock själva släcka branden med hjälp av grannens pulversläckare, enligt Hässleholms räddningstjänst.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.