Norra Skåne gratulerar

Grattis 18 år fyller den 3 augusti Sofie Livgård Gyllix, Grantinge, Hässleholm Hon ska snart börja sitt tredje år år på Tekniskans teknikprogram med inriktning form och design.
Publicerad 2 augusti 2009 • Uppdaterad 13 december 2021

18 år fyller den 3 augusti Sofie Livgård Gyllix, Grantinge, Hässleholm Hon ska snart börja sitt tredje år år på Tekniskans teknikprogram med inriktning form och design. Hon gillar att fiska, spendera tid med pojkvännen eller gå och fika med sina vänner. Efter gymnasiet vill hon studera vidare. Sofie tror att hon om tio år bor tillsammans med någon och har ett jobb som hon trivs med, gärna som designer, arkitekt eller fotograf. Hon beskriver sig själv som glad, jordnära, äventyrlig och social.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.