Ingen Christian Olsson i VM

Sport - Jag kommer inte att hoppa i VM, säger Christian Olsson till SVT.
Sport • Publicerad 3 augusti 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

- Jag kommer inte att hoppa i VM, säger Christian Olsson till SVT. Trestegsstjärnan inledde tävlingen på Malmö stadion med ett hopp som mätte 16,72, men fick avbryta det andra. I tredje omgången hade regnet hunnit inta Malmö och Olsson valde att stå över. Det regnade så mycket att resultattavlan slutade fungera. De flesta sökte skydd under paraplyer, men Olsson fällde bara upp huvan på sin överdragsjacka och såg ut att vilja fortsätta. Men då ansatsbanan snabbt förvandlades till en insjö knallade Olsson över till tränaren Yannick Tregaro och fick order om att tacka publiken. Förbundskapten Stefan Olsson hade lovat Christian Olsson en plats i VM-truppen. Men den forne OS- och VM-mästaren, som hoppade 17,24 i comebacken för en dryg vecka sedan, kommer inte att tävla i Berlin.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.