Misskötta får har avlivats

Nyheter Fyra döda djur påträffades och i en av boxarna var ett lamm instängt tillsammans med en död tacka.
Publicerad 3 augusti 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Fyra döda djur påträffades och i en av boxarna var ett lamm instängt tillsammans med en död tacka. Alla djuren saknade kraftfoder och mineralfoder. Det ensilage som fanns tillgängligt var fullt med flugor sedan det legat ute i regn. Förutom de döda djuren hittades många som var kraftigt undernärda. Några dagar efter inspektörernas besök beslutade djurägaren att avliva samtliga djur på gården, rapporterar Sveriges Radio Kristianstad.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.