Tolkar Ted Gärdestads musik

Nyheter Då bjuder Simon Hjulström och Anci Ljungman på musik av Ted och Kenneth Gärdestad.
Publicerad 3 augusti 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Då bjuder Simon Hjulström och Anci Ljungman på musik av Ted och Kenneth Gärdestad. "Soloutgång" är rubriken på programmet. – Med hjälp av Kenneth och Ted Gärdestads texter och musik far vi till sol, vind och vatten, fångar änglar och hittar lyckliga dagar och glasdagar, skriver Simon Hjulström och Anci Ljungman, som båda är engagerade i sångensemblen Amanda till vardags. En blandning av kända sånger och mindre kända melodier framförs under kvällen. Konserten inleds klockan 18.30.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.