Åklagare vill häkta 29-åringen

Hässleholm Kammaråklagare Johan Eriksson, som är förundersökningsledare, lämnar på onsdag in en häktningsframställning till tingsrätten, mot den 29-årige mannen.
Hässleholm • Publicerad 4 augusti 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Kammaråklagare Johan Eriksson, som är förundersökningsledare, lämnar på onsdag in en häktningsframställning till tingsrätten, mot den 29-årige mannen. Det gäller den uppmärksammade händelsen, där en 29-årig man först försökte köra på en 36-åring man på gatan och sedan preja honom med bil. Många förhör har genomförts under måndagen och tisdagen. Förhören har stärkt polisens och åklagarens misstankar mot den anhållne mannen. Allra senast 96 timmar efter ett frihetsberövande måste en häktningsförhandling inledas.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.