My Chemical Romance släpper nytt

Kultur och Nöje Producent är Brendan O\'Brien, som nyligen arbetat med Aerosmith, Pearl Jam och Bruce Springsteen.
Publicerad 4 augusti 2009 • Uppdaterad 13 december 2021
My Chemical Romance släpper nytt album. Foto: Jessica Gow/Scanpix
My Chemical Romance släpper nytt album. Foto: Jessica Gow/Scanpix

Producent är Brendan O'Brien, som nyligen arbetat med Aerosmith, Pearl Jam och Bruce Springsteen. Om låten "Death before disco" på kommande albumet säger sångaren Gerard Way: - Vi har skrivit vår "Born to run". Det är ett helt nytt sound för oss, det är som en anti-partylåt som man kan festa till. Senaste albumet från My Chemical Romance var "The black parade" som släpptes 2006.

Maria ZandihnSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.