NORRA SKÅNE GRATULERAR

Grattis 95 år fyller den 5 augusti Erik Johansson, på Björkhaga i Sösdala.
Publicerad 4 augusti 2009 • Uppdaterad 14 december 2021

95 år fyller den 5 augusti Erik Johansson, på Björkhaga i Sösdala. Han är född och uppvuxen i Påbro, Hässleholm, och har arbetat som lantbrukare i hela sitt liv. Hans största intressen är hästar och bin. Biodling har han haft i över 60 år och gjort honung. Hästintresset rör mest arbetshästar som han körde i skogen för att samla ihop ved. Erik är mycket pratglad och har en härlig humor. Han har ett bra kom-ihåg och glömmer sällan. Kanske kan man säga att han har ett riktigt häst-minne.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.