Nya artister klara till Malmöfestivalen

Kultur och Nöje Andra klara artister är Familjen, Yann Tiersen från Frankrike som gjorde filmmusiken till Amélie från Montmartre och Camp Lo Från Bronx.
Publicerad 4 augusti 2009 • Uppdaterad 15 december 2021
Foto: Scanpix/Arkiv
Foto: Scanpix/Arkiv

Andra klara artister är Familjen, Yann Tiersen från Frankrike som gjorde filmmusiken till Amélie från Montmartre och Camp Lo Från Bronx. Familjen spelar på Stora scenen den 21 augusti. Den 16 augusti spelar Camp Lo spelar på Arenan den 16 augusti och den 17 augusti spelar Yann Tiersen på Amiralen. Malmöfestivalen avslutas i år med "The Sound of Philly" där Malmö SymfoniOrkester tillsammans med Billy Paul, Magnus Tingsek, Castelo, Anna Maria Espinosa och Pauline bjuder på ett discofärgat låtpotpurri - förstärkt av ett exklusivt ljusinferno.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.