Hylte värvar SM-guldmedaljör från EVS

Nyheter Polska landslagsspelaren Ewa Kalinowska, senast i svenska mästarlaget Engelholm, är klar för den halländska klubben.
Publicerad 5 augusti 2009 • Uppdaterad 15 december 2021

Polska landslagsspelaren Ewa Kalinowska, senast i svenska mästarlaget Engelholm, är klar för den halländska klubben. Den 31-åriga spikern, som kom trea i elitseriens poängliga, får där dubbelt ansvar i form av spelande tränare. - Jag kände att jag ville ha en ny utmaning efter fyra säsonger i Engelholm och ser fram emot att få träna med Halmstad/Hylte, som har ett ungt lag med stor potential, säger Kalinowska till Hallandsposten på nätet.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.