”Min klient bör sättas på fri fot”

Nyheter Malmunger utsågs till den anhållnes advokat under torsdagen och satt med vid det förhör som genomfördes nu på eftermiddagen.
Publicerad 6 augusti 2009 • Uppdaterad 15 december 2021
Foto: Angelika Sliwinski
Foto: Angelika Sliwinski

Malmunger utsågs till den anhållnes advokat under torsdagen och satt med vid det förhör som genomfördes nu på eftermiddagen. - Jag kommer precis från förhöret, säger Jörgen Malmunger när Skånskan når honom på mobiltelefon. Han säger sig inte ha fått veta vilka bevis polisen har mot den anhållne. - De har inte presenterat några bevis, jag vet ännu inget mer än det som stått i tidningarna och på internet. Istället ska polisen ha ställt en rad frågor till den anhållne, bland annat om var denne befunnit sig vid olika tidpunkter. Vad är din klients inställning? - Min klient nekar till brott och undrar hur de kan tro att min klient kan ha slagit ihjäl flickan, säger Jörgen Malmunger. Vad är din inställning till att din klient sitter anhållen? - Jag anser att min klient bör sättas på fri fot, säger Jörgen Malmunger som uppger att den misstänkte mår mycket dåligt just nu.

Henrik LindahlSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.