Stor loppmarknad på Grönevi

Nyheter Festligheterna kryddas med en stor fotbollsturnering med spelare från Kristianstads lag under 1970-, 1980- och 1990-talen.
Publicerad 6 augusti 2009 • Uppdaterad 29 november 2021

Festligheterna kryddas med en stor fotbollsturnering med spelare från Kristianstads lag under 1970-, 1980- och 1990-talen. Både damer och herrar deltar. Turneringen drar igång klockan 15. Anders Linderoth kommer att leda Näsby IF:s fotbollskämpar. Övriga lag som deltar är IFK Kristianstad, Vilan, Näsby IF och KBI bland herrarna och Wä IF, Näsby IF och IFK Kristianstad bland damerna.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.