Master Classes i Bäckaskog

Nyheter Kursen ritkar sig till såväl unga talanger som musikhögskolestuderande och professionella stråkmusiker.
Publicerad 7 augusti 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Kursen ritkar sig till såväl unga talanger som musikhögskolestuderande och professionella stråkmusiker. Lärare för Scandinavian Master Classes är Mats Rondin, celloprofessor vid musikhögskolan i Malmö och en av våra mest eftersökta solister och dirigenter. Till sin hjälp har han Terje Moe Hansen, violinprofessor på musikhögskolan i Malmö, Henrik Frendin, altviolinist och lektor vid musikhögskolan i Malmö, samt pianisten Erik Karlberg, docent på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i Köpenhamn.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.