”Det blir jämnt och tufft”

Skåne/Kristianstad På lördagen vann IFK Kristianstad förmiddagsmatchen mot Aranäs med knappa 28–27, efter underläge med 13–15 i halvtid.
Publicerad 9 augusti 2009 • Uppdaterad 29 november 2021

På lördagen vann IFK Kristianstad förmiddagsmatchen mot Aranäs med knappa 28–27, efter underläge med 13–15 i halvtid. Så en tuff batalj är att vänta i dagens final. – Ja, det blir säkert jämnt och tufft, det blir det alltid när vi möts. De smäller också på bra och det behöver vi, säger IFK-tränaren Kenneth Andersson. – Det är kul att möta Aranäs, de spelar tufft, ger och tar, och gör det utan att gnälla, säger Andersson med tyska andraligalaget Sport Verein Post Schwerin som adressat. Tyskarna surade men slog IFK Kristianstad med uddamålet, 27–26 (12–14) på lördagskvällen. Men då var Kristianstads finalplats redan säkrad. I tredjeprismatchen klockan elva på söndagsförmiddagen möts Schwerin och Trelleborg.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.