Stark bortapoäng av Glimåkradamerna

Östra Göinge Glimåkra avslutade vårsäsongen med att förlora hemmamötet mot Asarum med 4–5 och föll därmed under nedflyttningsstrecket.
Östra Göinge • Publicerad 9 augusti 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Glimåkra avslutade vårsäsongen med att förlora hemmamötet mot Asarum med 4–5 och föll därmed under nedflyttningsstrecket. Under sommaren har laget åkt på en del skador och Jenny Gunnarsson har dessutom lämnat för IFK Osby. – Men vi ger de yngre chansen, förklarar Håkansson vars lag gjorde en stabil insats den här gången inte minst försvarsmässigt.

riktigt bra och hade första kvarten men efterhand tog hemmalaget över spelet och skapde en del chanser. – Lite liknade i andra halvlek när vi har första tio för att sedan tappa.

igen på slutet och skapade ett par riktigt bra chanser vilka kunde avgjort matchen. – Sjöbo hade å andra sidan en boll i trävirket, säger Glimåkratränaren. Mycket bra i Glimåkra var hela fyrbackslinjen och målvakten Madeleine Andersson. – Dessutom är Annika Jönsson som alltid bra, tyckte Peter Håkansson.

Tomas Gustavsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.