Danielsson ny miljöchef

Nyheter Intervjugrupperna, inklusive de fackliga organisationerna, förordar enhälligt honom till uppdraget.
Publicerad 10 augusti 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Intervjugrupperna, inklusive de fackliga organisationerna, förordar enhälligt honom till uppdraget. Kommunstyrelsens arbetsutskott väntas på onsdag säga ja till förslaget. Totalt sökte 13 personer uppdraget som miljö- och hälsoskyddschef i Kristianstads kommun. Förutom var Tommy Danielsson är de sökande Per Holmgren, Kristianstad, Michael Livenstam, Helsingborg, Johan Hamringe, Båstad, Roza Hansson, Everöd, Thomas Franklin, Tollarp, Ove Dahlgren, Vårgårda, Zlatti Hallengren, Kristianstad, Mikael Krysell, Åstorp, Jörgen Brorsson, Kristianstad, Rolf Englesson, Lund, Kerstin Frodig, Kristianstad och Gabriela Hammarskjöld, Tingstäde. Tommy Danielsson får en månadslön på 50 800 kronor.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.