De har stora framtidsplaner

Nyheter – Det har varit drickbart länge, så nu ser vi ljust på framtiden, säger Johnny.
Publicerad 10 augusti 2009 • Uppdaterad 14 december 2021
Ägarna Jessika Larsson och Johnny Nilsson utanför Bälingebadet café.
Ägarna Jessika Larsson och Johnny Nilsson utanför Bälingebadet café.

– Det har varit drickbart länge, så nu ser vi ljust på framtiden, säger Johnny. Båda har jobbat i hotell- och restaurangbranschen i flera år, när de tog över Bälingebadet startade allting mycket hastigt och lustigt enligt Jessika som står som värdinna.

– Ja, det var meningen att vi skulle ta över det här året, så allting kom väldigt plötsligt. Vi har haft mycket att jobba på med det yttre och kommunen hjälper oss med många beståndsdelar, förklarar hon. – Det har kommit mycket folk under sommaren och framförallt många besökare från andra länder. Både danskar, tyskar och holländare har det varit gott om, påpekar Jessika. Många av besökarna är långtidsboende på campingen och kan stanna uppemot ett halvår. Till hösten planerar Jessika och Johnny att sätta upp stugor för långväga besökare. – Vi hyr ut mest till danskar och tyskar. Måndagens halvmulna väder innehöll en del skurar men trots det så är intresset för sjön och den kringliggande skogen stort. Om det inte är badväder, trots vattentemperatur på 23 grader, så kan man alltid lufsa runt i skogen och plocka blåbär eller leta efter gömmor fulla med kantareller. – Det här är vårt smultronställe som sakta men säkert börjar ta form, säger Jessika.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.