Föll ner i hissen

Nyheter En målare blev under helgen plötsligt överfallen av en okänd person och slagen i nacken med ett föremål.
Publicerad 10 augusti 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

En målare blev under helgen plötsligt överfallen av en okänd person och slagen i nacken med ett föremål. På grund av denna misshandel föll han rakt ner i ett hisschakt och skadade sig. När polis och räddningstjänst kom till platsen, började det lukta brandrök uppe på andra våningen i flerbostadshuset på Bokvägen. Polisen vet ännu inte, huruvida överfallet på målaren och den misstänkt anlagda branden har något samband. Mannen fördes till Centralsjukhuset för vård.

Bertil Nilsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.