Trygghetsvärdarna en succé

Nyheter De arbetar förebyggande med kontakter med barn och vuxna i området och samarbetar också med föreningslivet och polisen.
Publicerad 10 augusti 2009 • Uppdaterad 29 november 2021

De arbetar förebyggande med kontakter med barn och vuxna i området och samarbetar också med föreningslivet och polisen. – På kort tid har trygghetsvärdarna nått otroligt långt. Deras arbete fungerar till dags dato över våra högt ställda förväntningar, skriver ABK och socialförvaltningens fältgrupp i en delrapport om projektet till kommunstyrelsens ordförande Bengt Gustafson (M).

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.