Dags att söka ny teknisk chef

Nyheter Det skriver kommunchefen Mats Rydby i sitt nyhetsbrev.
Publicerad 11 augusti 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Det skriver kommunchefen Mats Rydby i sitt nyhetsbrev. – Personalchefen och jag mötte i måndags tredje augusti medarbetare inom det tekniska kontoret, fack och andra berörda för att stämma av organisation, kompetensprofil och eventuella åtgärder under tiden som vi går igång för att rekrytera en ny chef. Flera frågor ska lösas parallellt men vi siktar på att ha allt klart så snart som möjligt. Och vi ska möta berörda på nytt för gemensam information och dialog, säger, skriver Mats Rydby. Det var i början av jul som tekniske chefen Christer Thomasson meddelade att han vill sluta den 30 september. Thomasson, teknisk chef i Perstorp sedan januari 2006, hänvisade bland annat till tuff pendling. – Jag känner det är dags att göra annat. Och i och med att jag flyttade till Småland förra året känns det tufft att pendla, Christer Thomasson till Norra Skåne.

Carl-Johan BaulerSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.