Fem generationer samlades

Personligt Äldst är Ruth Reimer som fyllde 100 år den 18 maj.
Personligt • Publicerad 12 augusti 2009 • Uppdaterad 14 december 2021
Fem generationer kvinnor: Åsa Reimer
Fem generationer kvinnor: Åsa Reimer

Äldst är Ruth Reimer som fyllde 100 år den 18 maj. Ruth bor numera på Lindhem i Osby. Innan dess bodde hon och maken Albert, som var kyrkovaktmästare, i Visseltofta. Hennes dotter Kersti, 78 år, gifte sig med Olle Olsson och drev Emmaljunga bageriet tillsammans med honom. De fick två flickor. Den yngsta Åsa, 48 år, bor i Vittsjö där hon arbetar som habiliteringsassistent. Hennes dotter Jenny, 28 år, är lärare och bor i Hässleholm tillsammans med sin sambo David. De blev stolta föräldrar till Isolde den 1 juli i år. Hon är det första barnbarnet och det första barnbarnsbarnet.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.