Tågstopp i Sösdala förbereds

Hässleholm Det gäller bland annat en gång-cykeltunnel under järnvägen och det är angeläget att arbetet med tunneln kan göras i samband med att Banverket stänger all trafik på stambanan i fyra dygn påsken 2010.
Hässleholm • Publicerad 12 augusti 2009 • Uppdaterad 14 december 2021
Arkivfoto: Jörgen Alström
Arkivfoto: Jörgen Alström

Det gäller bland annat en gång-cykeltunnel under järnvägen och det är angeläget att arbetet med tunneln kan göras i samband med att Banverket stänger all trafik på stambanan i fyra dygn påsken 2010. Den tekniske chefen har nu fått i uppdrag att detaljprojektera och ta fram arbetshandlingar för utbyggnad av plattformar inom Hässleholms kommun som möjliggör pågatågstrafik.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.