Tidskriften Gräs läggs ner

Kultur och Nöje Tidskriften startades 2001 av poeterna Kennet Klemets och Jörgen Lind samt konstnären Ola Åstrand.
Publicerad 12 augusti 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Tidskriften startades 2001 av poeterna Kennet Klemets och Jörgen Lind samt konstnären Ola Åstrand. Tanken var låta en inbjuden författare fritt utforma varje nummer både till innehåll och utseende. Bland de medverkande återfinns namn som Aase Berg, Ulf Karl Olov Nilsson och Joakim Pirinen. De två sista numren har gjorts av danske poeten och akademiledamoten Peter Laugesen respektive kulturskribenten Nils-Aage Larsson. Gräs fick en gång epitetet Sveriges fulaste tidskrift. (TT Spektra)

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.