16-årig flicka greps för väskryckning

Hässleholm Det var strax före klockan 18 på torsdagen som den 79-åriga kvinnan kom gående med rollator utanför postens lokaler på Drottninggatan.
Hässleholm • Publicerad 13 augusti 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Det var strax före klockan 18 på torsdagen som den 79-åriga kvinnan kom gående med rollator utanför postens lokaler på Drottninggatan. Två flickor i 15-årsåldern kom då körande jämsides på moped och passageraren försökte rycka kvinnans väska som låg i en korg på rollatorn - men misslyckades. - Samtidigt råkade väktare befinna sig på platsen och de fick tag i flickan som försökte ta väskan. Men föraren körde iväg på mopeden, säger Skånepolisens informatör Mikael Persson. Väktarna grep den 16-åriga flickan tills polispatrull kom till platsen. Den 16-åriga flickan togs med till polishuset för förhör. Hon är nu misstänkt för grov stöld.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.