Fegt av Purk

Opinion Så har Vänsterpartiet beslutat att lägga sin kam-panj mot Möllerödsdagarna åt sidan.
Opinion • Publicerad 13 augusti 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Så har Vänsterpartiet beslutat att lägga sin kam-panj mot Möllerödsdagarna åt sidan. I Ra-dio Kristianstad beskrev Purk det hela som en rötmånadshistoria. Startad av vem? Jo, Purk. Man har sagt att man vill få en debatt kring nazistsymboler, men vem börjar en debatt med att kasta ut lögner? Ingen, utom Purk. För att vara trovärdig bör man veta vad man talar om, det vill säga man bör ha besökt evenemanget och själv konstaterat vad det rör sig om. I stället bygger Purk sina uttalanden på hörsägen från förra kommunalråden Andersson och Olsson som veterligen inte påstått att Möllerödsdagarna varit spelplats för nazistpropaganda. Fegt av Purk. I kommentarerna till tidningsartiklarna, finns inga eller nästan inga som tar ställning för Purks påhopp, inte ens hans egna, verkar det. Klokt av dem. Nu säger Vänsterpartiet att det finns människor som i sin iver går över gränsen för vad som kan vara rimligt i en debatt. Det får väl anses som en ursäkt. För man menar väl Purk? Sammanfattningsvis kan konstateras att det enda det här lett till, är att det lokala politikerföraktet fått ett ansikte. Gissa vems?

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.