Norén känner inte igen sig i kritiken

Hässleholm Men skulle kommunen komma med ett sådant krav skulle han försöka rätta sig efter det, hävdar han.
Hässleholm • Publicerad 13 augusti 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Men skulle kommunen komma med ett sådant krav skulle han försöka rätta sig efter det, hävdar han. – Vi ser seriöst på denna frågan och vill inte göra annat än att hjälpa de funktionshindrade. När vi byggde om Gallerian till exempel handikappanpassade vi fastigheten, säger Krister Norén som menar att företaget gör vad de kan, men att vissa saker är svårare att anpassa än andra. Men Gerhard Leth är av en helt annan åsikt. – Jag ställde krav på arkitekten som ritade ombyggnaden att sätta in en hiss i huvudentrén, men det var inte estetiskt korrekt. Och vi har ingen chans att ta besöka det nya kaféet Chicco som har servering på andra plan och ingen hiss. Norra Skåne har även sökt Almquists fastigheter, som äger många hus i centrum, för en kommentar men inte lyckats nå företaget.

Lisa Winqvist
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.