Soptunnor vållar problem

Nyheter – Sophanteringen hos Bostads AB Klockaren är under all kritik, skriver man.
Publicerad 13 augusti 2009 • Uppdaterad 29 november 2021

– Sophanteringen hos Bostads AB Klockaren är under all kritik, skriver man. Locken på soptunnorna flyger upp under alla årstider vilket medför att kajor och skator drar upp skräp som ligger i drivor runt husen, påpekas det. Dessutom är tunnorna så placerade att vem som helst kan slänga skräp i dem. Exempelvis har någon placerat en död katt i en papplåda vid tunnorna på Åstringavägen. – Vi hyresgäster är trötta och äcklade av detta och hänvisar till Miljöbalken. Utemiljön runt tunnorna är ohälsosam och utgör en sanitär olägenhet. – Vi vill att det snarast byggs ett soprum och ett låst sådant, där endast hyresgästerna har nycklar.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.