Malmöfestivalen genom retro-lins

Kultur och Nöje Electric Banana band körde samma scenkläder på Malmöfestivalen 1998 som när de uppträdde 10 år senare på Sommarkrysset 2008.
Publicerad 14 augusti 2009 • Uppdaterad 14 december 2021

Electric Banana band körde samma scenkläder på Malmöfestivalen 1998 som när de uppträdde 10 år senare på Sommarkrysset 2008.

Få musiker har gjort slut på så mycket glitter och paljettpärlor som killarna i The Ark. Men så var också tajt, glittrigt och glammigt ledorden när de uppträdde på Malmöfestivalen 2007. I klipp nummer två skådas den eminenta fågeldräkten som få artister lyckas bära upp på ett sådant strålande sätt som Ola Salo. Skulle vara David Bowie då. Kanske Michael Jackson då också...Starquality på hög nivå.

Jeans, gitarr och jädrans snygga linnen. Det är allt som behövs för att Sahara Hotnights scenutstyrsel ska kännas lika rock-classy på Malmöfestivalens spelning förra året som när de uppträdde på samma evenemang 2001.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.