Policy för pension klar

Nyheter Gällande avtal och bestämmelser i fråga om pensioner innehåller möjlighet till lokala beslut och överenskommelser, vilka policyn anger riktlinjerna för.
Publicerad 16 augusti 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Gällande avtal och bestämmelser i fråga om pensioner innehåller möjlighet till lokala beslut och överenskommelser, vilka policyn anger riktlinjerna för. Som orsak till att den tagits fram anges pågående "förändringsarbete och handläggning av kommande övertalighet", som medfört frågan om kommunen kan erbjuda pensionsvillkor för de medarbetare som väljer att minska sin arbetstid eller lämna sin anställning i förtid.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.