Kiss släpper nytt i höst – efter elva år

Kultur och Nöje Kiss har varit ute på turnéer och gjort många spelningar de senaste åren.
Publicerad 17 augusti 2009 • Uppdaterad 13 december 2021
Alla goda ting är tre brukar man säga. Kiss släpper nytt album i höst och adderar ytterligare två skivor i släppet. Foto: Scanpix
Alla goda ting är tre brukar man säga. Kiss släpper nytt album i höst och adderar ytterligare två skivor i släppet. Foto: Scanpix

Kiss har varit ute på turnéer och gjort många spelningar de senaste åren. Men trots det har inget nytt material släppts. Nu är all väntan över. Den 6 oktober släpps Sonic Boom med elva helt nyskrivna låtar, det skriver bandet på sin hemsida. Albumet är producerat av bandets egne Paul Stanley och inspelat i Los Angeles. Förutom det nya albumet följer även en bonuscd med nyinspelningar av femton gamla Kiss-klassiker med, som bland andra "Hotter than hell", "Heaven´s on fire" och "Rock and roll all nite". Samt även en dvd med inspelngar från en konsert i Argentina under bandets senaste turné "Kiss Alive 35 South American Tour". Det finns alltså mycket gott att vänta på. Oavsett om man är ett inbitet Kiss-fan som vill kasta sig över allt nytt eller om man tar det säkra för osäkra och gillar klassikerna bäst. På bandets hemsida kommenterar bandmedlemmen Gene Simmons: - Sonic Boom kan vara den bästa nya skivan vi gjort sedan "Destroyer". Albumet kommer till en början att säljas exklusivt i Walmarts butiker och nätshop med start den 6 oktober.

Maria ZandihnSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.