Ännu inga synpunkter på Jeans damm

Nyheter Troligtvis kommer de börja droppa in här snart, säger kommunassistens Cecilia Håkansson som tar emot alla synpunkter innan de skickas vidare till stadsarkitekt Lena Thore.
Publicerad 18 augusti 2009 • Uppdaterad 14 december 2021
Här är det tänkt att det snart ska börja byggas. I ytterligare två veckor kommer detaljplanen för området kring Jeans damm visas på kommunkontoret. Ännu har inga synpunkter kommit in för området.
Här är det tänkt att det snart ska börja byggas. I ytterligare två veckor kommer detaljplanen för området kring Jeans damm visas på kommunkontoret. Ännu har inga synpunkter kommit in för området.

Troligtvis kommer de börja droppa in här snart, säger kommunassistens Cecilia Håkansson som tar emot alla synpunkter innan de skickas vidare till stadsarkitekt Lena Thore. Sedan den femte augusti har Perstorps kommuninvånare kunnat se hur området kring Jeans damm i framtiden kommer att se ut. De som vill lämna sina synpunkter på området har fram till och med den andre september på sig innan tiden har gått ut.

Som det ser ut idag tror stadsarkitekt Lena Thore att planen kommer gå igenom. - Som jag ser det finns det ingenting att överklaga på. Vi har fått in jättemycket synpunkter tidigare vid samrådet och jag har försökt tillmötesgå dessa och även de synpunkter som Länsstyrelsen har kommit med. De som inte kan ta sig till kommunhuset finner även detaljplanen på Perstorps kommuns hemsida

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.