Lastbil slangad på över 150 liter diesel

Nyheter - Ingen har sett något och vi har inga spår, säger Christer Welinder på polisen i Perstorp.
Publicerad 18 augusti 2009 • Uppdaterad 29 november 2021

- Ingen har sett något och vi har inga spår, säger Christer Welinder på polisen i Perstorp. Stölden ska har genomförts någon gång mellan klockan 23.00 och 7.00 och den drabbade blev helt tagen på sängen när han märkte vad som hänt på söndagsmorgonen. - Han sa att det inte var något man direkt väntade sig, att någon skulle ta sig in på gården och slanga bilen.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.