SVT 1 sänder dygnet runt

Kultur och Nöje SVT följer därmed efter reklamkanalerna TV 3, TV 4 och Kanal 5 som sedan länge sänder i princip dygnet runt.
Publicerad 19 augusti 2009 • Uppdaterad 15 december 2021
Snart kan man se "Doobidoo" mitt i natten. Här med Claes Malmberg och Jessica Andersson från höstens omgång. Foto: Bosse Håkansson/SVT
Snart kan man se "Doobidoo" mitt i natten. Här med Claes Malmberg och Jessica Andersson från höstens omgång. Foto: Bosse Håkansson/SVT

SVT följer därmed efter reklamkanalerna TV 3, TV 4 och Kanal 5 som sedan länge sänder i princip dygnet runt. SVT 1 har tidigare släckt ner framåt 01-tiden på natten, men fyller nu på med fem timmar till klockan 06 då morgonens första "Rapport" sänds, följt av regionala nyheter. - SVT vill erbjuda publiken många möjligheter att se programmen; på primetime, på dagen, i SVT Play, på kvällen i SVT 24 och nu även på natten, säger kanal- och tablåchefen Thomas Nilsson till SVT Text. Nattutbudet den första veckan består bland annat av repriser av dramaserien "Studio 60 on the Sunset Strip".

Maria ZandihnSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.