Ännu ett vägarbete på E 6 i Skåne

Trafik Vägarbetet pågår till och med den 15 november.
Publicerad 20 augusti 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Vägarbetet pågår till och med den 15 november. Periodvis kommer det att vara ett körfält i vardera riktningen och risken för trafikstörningar är stor. Sedan tidigare pågår renovering av E 6 mellan trafikplatserna Flädie och Borgeby. Det innebär att det från och med söndag kväll är två stora vägarbeten som orsakar trafikstörningar på E 6 i Skåne. - Vi är medvetna om att många trafikanter kan bli irriterade med två stora vägarbeten så nära varandra. Trafiken sliter hårt på vägen och oavsett när vi gör vägarbeten på E 6 skapar det problem för trafikanterna, säger Annika Canaki, driftchef vid Vägverkets region Skåne.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.