Dyr skilsmässa för John Cleese

Personligt John Cleese har skiljt sig från sin tredje hustru.
Personligt • Publicerad 20 augusti 2009 • Uppdaterad 13 december 2021
Foto: RICHARD LEWIS/AP/SCANPIX
Foto: RICHARD LEWIS/AP/SCANPIX

John Cleese har skiljt sig från sin tredje hustru. Och det blev långtifrån en billig historia för den numera 69-årige Monty Python-stjärnan. Tidningen Daily Mail skriver att Cleese av en total förmögenhet på drygt 250 miljoner kronor tvingas betala cirka 140 till Alyce Faye Eichelberger. John Cleese säger sig, kanske inte så oväntat, vara väldigt missnöjd med utfallet av förhandlingarna.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.